4th international conference on the quality and safety in food production chain (ebook)
- Data wydania
- 2009
- ISBN/ISSN
- 978-83-60574-65-2
- Liczba stron
- 294
- Kategoria
-
Nauki matematyczno-przyrodnicze, Nauki techniczne, Nauki rolnicze, PUBLIKACJE BEZPŁATNE, Nauki matematyczno-przyrodnicze, Nauki techniczne, Nauki rolnicze, Biologia /Biotechnologia /Ekologia, Inżynieria środowiskowa, Rolnictwo / Ogrodnictwo
- Redakcja naukowa
- Trziszka Tadeusz
- Dostępne formaty
-
PDF
Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednak ze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc.
x
Przesyłka elektroniczna: 0,00 zł
Wysyłka: natychmiast po dokonaniu zapłaty