Spis treści
PDF
Znajdź nas:
Skontaktuj się z nami:
tel./fax: (85) 652 50 62 tel. kom.: 606 620 555

Novel operations and materials in food processing (ebook)

Ocena:
0 ocen
Opis
przetwórstwo spożywcze, produkty spożywcze, chlorek sodu, burak, plastyfikatory, białko jedwabiu, produkty mięsne, kolagen, kości kurczaka, indyk, food processing, food products, sodium chloride, beet, plasticizers, silk protein, meat products, collagen, bones, chicken, turkey
Data wydania
2011
ISBN/ISSN
978-83-7717-069-4
Liczba stron
182
Kategoria
Nauki rolnicze, PUBLIKACJE BEZPŁATNE, Nauki rolnicze, Rolnictwo / Ogrodnictwo
Redakcja naukowa
Wiesław Kopeć Małgorzata Korzeniowska
Dostępne formaty
PDF Format PDF Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednak ze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc. x

Przesyłka elektroniczna: 0,00 zł
Wysyłka: natychmiast po dokonaniu zapłaty

  • Podobne publikacje(24)
Dotacje na innowacje

Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
Serwis Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Białymstoku