Spis treści
PDF
Znajdź nas:
Skontaktuj się z nami:
tel./fax: (85) 652 50 62 tel. kom.: 606 620 555

Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności (1) (ebook)

Ocena:
0 ocen
Opis
Pracę zrealizowano w ramach tematu "Monitoring rynków rolno-spożywczych w warunkach zmieniającej się sytuacji ekonomicznej" w zadaniu: "Monitoring stanu konkurencyjności polskich producentów żywności". Celem pracy jest monitoring i ocena zmian konkurencyjności polskiego sektora spożywczego w kolejnych latach po integracji Polski z Unią Europejską.
Podtytuł
Program Wieloletni 2011-2014 - 25
Nr katalogowy
A01431
Data wydania
2011
ISBN/ISSN
978-83-7658-190-3
Liczba stron
235
Kategoria
Nauki ekonomiczne, Nauki rolnicze, PUBLIKACJE BEZPŁATNE, Nauki ekonomiczne, Nauki rolnicze, Finanse /Bankowość, Gospodarka Światowa, Zarządzanie /Organizacja /Strategie, Rolnictwo / Ogrodnictwo
Redakcja naukowa
Iwona Szczepaniak
Dostępne formaty
PDF Format PDF Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednak ze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc. x

Przesyłka elektroniczna: 0,00 zł
Wysyłka: natychmiast po dokonaniu zapłaty

  • Poprzednie publikacje(86)
  • Podobne publikacje(24)
Dotacje na innowacje

Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
Serwis Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Białymstoku