Spis treści
PDF
Znajdź nas:
Skontaktuj się z nami:
tel./fax: (85) 652 50 62 tel. kom.: 606 620 555

Modyfikacja cech mechanicznych i reologicznych wybranych warzyw pod wpływem różnych metod suszenia (ebook)

Ocena:
0 ocen
Opis
W opracowaniu autor wskazuje na znaczenie suszenia w przetwarzaniu i utrwalaniu żywności, omawia rolę nowych technik suszarniczych oraz różnorodność parametrów wpływających na zmiany zachodzące w surowcach rolniczych w czasie suszenia. W monografii przedstawiono duży zakres eksperymentów, pozwalający kompleksowo ocenić cechy mechaniczne i reologiczne suszy, a szczególnie materiałów po ponownym uwodnieniu.
Data wydania
2009
ISBN/ISSN
978-83-60574-75-1
Liczba stron
158
Kategoria
Nauki matematyczno-przyrodnicze, Nauki rolnicze, PUBLIKACJE BEZPŁATNE, Nauki matematyczno-przyrodnicze, Nauki rolnicze, Biologia /Biotechnologia /Ekologia, Rolnictwo / Ogrodnictwo
Dostępne formaty
PDF Format PDF Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednak ze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc. x

Przesyłka elektroniczna: 0,00 zł
Wysyłka: natychmiast po dokonaniu zapłaty

  • Podobne publikacje(24)
Dotacje na innowacje

Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
Serwis Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Białymstoku