Spis treści
PDF

Pobierz streszczenie
PDF
Znajdź nas:
Skontaktuj się z nami:
tel./fax: (85) 652 50 62 tel. kom.: 606 620 555

Gastronomia w ofercie turystycznej regionu (ebook)

Ocena:
3 ocen
Opis
Monografia podzielona na trzy części. Część I dotyczy: Jakości usług gastronomicznych i turystycznych Część II: Oferta turystyczna i gastronomiczna regionów Część III to: Potrawy tradycyjne i regionalne w gastronomii Łącznie zawiera 33 artykułu wygłoszone na II Konferencji Naukowej z cyklu: Turystyka – Żywienie - Żywność, która odbyła się w Częstochowie w dniach 1-2 lipiec 2010 roku.
Podtytuł
Monografia
Data wydania
2010
ISBN/ISSN
978-83-923668-7-0
Liczba stron
715
Kategoria
Nauki ekonomiczne, Nauki matematyczno-przyrodnicze, Nauki rolnicze, Zarządzanie /Organizacja /Strategie, Nauki o Ziemi /Turystyka, Technologia żywności i żywienia
Redakcja naukowa
Zbigniew J. Dolatowski Danuta Kołożyn-Krajewska
Dostępne formaty
EPUB publication_document_format_label_epub publication_document_format_description_epub x
Zabezpieczenie pliku
DRM Zabezpieczenie pliku: DRM Adobe DRM jest systemem ochrony praw autorskich stworzonym przez firmę Adobe. Jest to standard obecnie obsługiwany przez większość dostępnych e-czytników. Czytanie ebooków zabezpieczonych Adobe DRM, jest możliwe na komputerze po zainstalowaniu darmowej aplikacji Adobe Digital Editions. Aplikacja następnie musi zostać zarejestrowana dla konkretnego konta Adobe ID (również zakładanego przez użytkownika - jest to proces jednorazowy i bezpłatny). Więcej informacji znajdziesz w Digital Edition. x
49,26 zł + Do koszyka

Przesyłka elektroniczna: 0,00 zł
Wysyłka: natychmiast po dokonaniu zapłaty

  • Podobne publikacje(24)
Dotacje na innowacje

Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
Serwis Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Białymstoku