Spis treści
PDF
Znajdź nas:
Skontaktuj się z nami:
tel./fax: (85) 652 50 62 tel. kom.: 606 620 555

Możliwości rozwoju rynku wołowiny w Polsce w kontekście zachowań konsumentów wobec mięsa - odniesienia międzynarodowe (ebook)

Ocena:
0 ocen
Nr katalogowy
A07787
Data wydania
2012
ISBN/ISSN
978-83-7583-427-7
Liczba stron
132
Kategoria
Nauki społeczne, Nauki rolnicze, PUBLIKACJE BEZPŁATNE, Nauki społeczne, Nauki rolnicze, Socjologia, Rolnictwo / Ogrodnictwo, Technologia żywności i żywienia
Redakcja naukowa
Krystyna Gutkowska
Dostępne formaty
PDF Format PDF Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednak ze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc. x

Przesyłka elektroniczna: 0,00 zł
Wysyłka: natychmiast po dokonaniu zapłaty

  • Podobne publikacje(24)
Dotacje na innowacje

Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
Serwis Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Białymstoku