Spis treści
PDF
Znajdź nas:
Skontaktuj się z nami:
tel./fax: (85) 652 50 62 tel. kom.: 606 620 555

Zachowania konsumentów na rynku usług gastronomicznych - aspekt marketingowy (ebook)

Ocena:
1 ocen
Nr katalogowy
A05189
Data wydania
2012
ISBN/ISSN
978-83-7583-340-9
Liczba stron
167
Kategoria
Nauki ekonomiczne, Nauki społeczne, PUBLIKACJE BEZPŁATNE, Nauki ekonomiczne, Nauki społeczne, Marketing /Reklama /Public Relations, Socjologia
Dostępne formaty
PDF Format PDF Format e-booków, który możesz odczytywać na tablecie oraz laptopie. Pliki PDF są odczytywane również przez czytniki i smartfony, jednak ze względu na komfort czytania i brak możliwości skalowania czcionki, czytanie plików PDF na tych urządzeniach może być męczące dla oczu. Więcej informacji znajdziesz w dziale Pomoc. x

Przesyłka elektroniczna: 0,00 zł
Wysyłka: natychmiast po dokonaniu zapłaty

  • Podobne publikacje(24)
Dotacje na innowacje

Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
Serwis Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Białymstoku